Wednesday, September 14, 2016

Ginger Chicken Karahi (Eid Mubarak) - الزنجبيل الدجاج كراهي - ジンジャーチキン - 姜鸡










Very tasty chicken masala dish easy to make very famous is Asian country esp India & Pakistan.

Ingredients.

Chicken 1 full 2 kg

Ginger 150 to 200 gram

Green Chilly 150 to 200 Gram

Lemon 1

Salt 1/2 tsp or according to your taste

Red chilly 1 tsp

turmeric 1/2 tsp

Coriander 1 tsp

Cooking oil 1 cup  

非常好吃的鸡马萨拉菜容易做非常有名的亚洲国家尤其印度和巴基斯坦。

配料。

鸡1个整体2千克

生姜150至200克

绿寒冷的150至200克

柠檬1

盐1/2茶匙,或根据自己的口味

红辣椒1茶匙

姜黄1/2茶匙

香菜1茶匙

食用油1杯

جدا دجاج لذيذ طبق ماسالا سهلة لجعل مشهورة جدا هو بلد آسيوي إسبانيا الهند و باكستان .

المكونات.

الدجاج 1 كامل و 2 كجم

الزنجبيل 150-200 غرام

الأخضر بارد 150-200 غرام

الليمون 1

ملح 1/2 ملعقة صغيرة أو وفقا لذوقك

أحمر بارد 1 ملعقة شاي

الكركم 1/2 ملعقة شاي

الكزبرة 1 ملعقة شاي

زيت الطهي 1 كوب

非常に有名にするために、非常においしいチキンマサラ皿簡単にアジアの国のesp 、インド・パキスタンです。

食材。

チキン1フル2キロ

200グラムのショウガ150

グリーンチリー150 200グラムへ

レモン1

塩小さじ1/2 、またはあなたの好みに応じて

レッド肌寒い小さじ1

ウコン小さじ1/2

コリアンダー小さじ1

食用油1カップ

No comments:

Post a Comment