Very Tasty Recipe Must try it Pakistani treditional food street food.
Punjabi desi food.
Ingredients.
Spinach 1 1/2 cup chooped
Mince Beef or Mutton or Chicken 1/2 Kg.
Tomato 4.
Green chilly 8 to 10
Onion 2 big size.
Ginger 2 tsp
Garlic +Coriander Paste 1/2 cup.
Gram Masala 2 tbs.
Salt 1 1/2 tsp
Red chilly flack 1 tbs
Coriander Powder 2 tbs.
Cooking oil 1 1/2 cup.
非常可口的食谱一定要试穿一下巴基斯坦treditional食品街头食品。
旁遮普德西食品。
配料。
菠菜1 1/2杯chooped
百果牛羊肉或鸡肉1/2公斤。
番茄4。
绿寒冷的8〜10
洋葱2个大尺寸。
生姜2茶匙
大蒜+粘贴香菜1/2杯。
克玛沙拉2汤匙。
1盐1/2茶匙
红辣椒高炮1汤匙
芫荽粉2汤匙。
食用油1 1/2杯。
非常においしいレシピはパキスタンtreditional食品の屋台の食べ物を試みなければなりません。
パンジャブデジ食品。
食材。
ほうれん草1 1/2カップchooped
ミンチ牛肉や羊肉やチキン1/2キロ。
トマト4。
グリーン肌寒い8から10
タマネギ2ビッグサイズ。
ジンジャー小さじ2
ニンニク+コリアンダー1/2カップを貼り付けます。
グラムマサラ2 TBS。
塩1小さじ1/2
レッド肌寒いフラック1 TBS
コリアンダーパウダー2 TBS。
油1 1/2のコップを調理。
وصفة لذيذة جدا يجب أن تحاول ذلك treditional الأغذية في الشوارع الغذاء الباكستاني.
البنجابية دس الغذاء.
المكونات.
السبانخ 1 1/2 كوب chooped
لحوم البقر المفروم أو الخروف أو الدجاج 1/2 كلغ.
الطماطم 4.
أخضر بارد 8-10
البصل 2 حجم كبير.
الزنجبيل 2 ملعقة صغيرة
ثوم + كزبرة لصق 1/2 كوب.
غرام ماسالا 2 ملاعق.
ملح 1 1/2 ملعقة شاي
أحمر فلاك بارد 1 ملاعق
مسحوق الكزبرة 2 ملاعق.
زيت الطهي 1 1/2 كوب.
Çok lezzetli tarifi o Pakistanlı treditional gıda sokak gıda denemek gerekir.
Pencap desi yiyecek.
Malzemeler.
Ispanak 1 1/2 su bardağı chooped
Kıyma Sığır veya koyun veya tavuk 1/2 Kg.
Domates 4.
Yeşil serin 8-10
Soğan 2 büyük boy.
Zencefil 2 tk
Sarımsak + Kişniş 1/2 fincan yapıştırın.
Gram Masala 2 çorba kaşığı.
Tuz 1 1/2 tatlı kaşığı
Kırmızı soğuk flack 1 tbs
Kişniş Toz 2 çorba kaşığı.
Yağ 1 1/2 bardak pişirme.
Rețetă foarte gustos Trebuie să-l încercați pakistanez treditional alimente strada alimente.
produse alimentare Punjabi desi.
Ingrediente.
Spanac 1 1/2 cana chooped
Carne de vită tocătură sau Oaie sau pui 1/2 Kg.
Tomate 4.
Verde racoroasa la 8 la 10
Ceapa 2 dimensiuni mari.
Ghimbir 2 lingurite
Usturoi + Coriandru Paste 1/2 ceasca.
Gram masala 2 linguri.
Sare 1 1/2 linguriță
Roșie Flack răcoroasă 1 lingurǎ
Coriandrul Powder 2 linguri.
Ulei de gătit 1 1/2 cana.
No comments:
Post a Comment