Tuesday, September 27, 2016

Punjabi Palak Kadhi Pakora Recipe-Spinach Curd Curry- 菠菜豆腐咖喱- ほうれん草豆腐カレ














Very tasty Punjabi Traditional curry.

Tasty food make easy

How to make Spinach Curd Curry.

Ingredients.

Yogurt 1 Kg

Gram Flour  2 1/2 cup

Spinach chopped 1 1/2 cup

Potato 1 1/2 cup

Tomato 1 1/2 cup

Green Chilly

Red Chilly  6

Garlic Paste 1 tsp

Salt 1 tsp

Nigella (Black seed) 1 tsp

Fenugreek seeds 1 tsp

Aniseeds 1 tsp

Black mustard seeds 1 tsp

onion 2 big size

Cooking oil 1/2 cup

لذيذ جدا الكاري البنجابية التقليدية.

الطعام اللذيذ جعل من السهل

كيفية جعل السبانخ الرائب كاري.

المكونات.

الزبادي 1 كغ

غرام طحين 2 كوب 1/2

السبانخ المفروم 1 كوب 1/2

البطاطس 1 1/2 كوب

الطماطم 1 1/2 كوب

الأخضر بارد

أحمر بارد 6

الثوم لصق 1 ملعقة شاي

ملح 1 ملعقة شاي

حبة البركة (الحبة السوداء) 1 ملعقة شاي

بذور الحلبة 1 ملعقة صغيرة

Aniseeds 1 ملعقة شاي

بذور الخردل الأسود 1 ملعقة شاي

البصل 2 حجم كبير

زيت الطهي 1/2 كوب

非常においしいパンジャブ伝統的なカレー。

おいしい食べ物は簡単に作ります

どのようにほうれん草豆腐カレーを作ります。

食材。

ヨーグルト1キロ

グラム小麦粉2 1/2カップ

ほうれん草のみじん切り1 1/2カップ

ジャガイモ1 1/2カップ

トマト1 1/2カップ

グリーンチリー

レッドチリー6

ニンニクペースト小さじ1

塩小さじ1

ニゲラ(ブラックシード)小さじ1

フェヌグリーク種子小さじ1

Aniseeds小さじ1

ブラックマスタードシード小さじ1

タマネギ2ビッグサイズ

調理油1/2カップ

非常好吃旁遮普传统咖喱。

美味的食物易使

如何使菠菜豆腐咖喱。

配料。

酸奶1公斤

克面粉2 1/2杯

菠菜切碎1 1/2杯

土豆1 1/2杯

番茄1 1/2杯

绿色尖椒

红辣椒6

蒜泥1茶匙

盐1小匙

黑种草(黑籽)1茶匙

胡芦巴1茶匙

Aniseeds 1茶匙

黑芥菜籽1茶匙

洋葱2个大尺寸

食用油1/2杯


No comments:

Post a Comment